Vos Management is een administratiekantoor dat al sinds 1990 actief is op het gebied van financiële dienstverlening. Wat begon als een klein administratiekantoor is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde dienstverlener met een team van deskundige adviseurs en administrateurs.

Onze geschiedenis

In 1990 werd Vos Management opgericht door Leon Vos. Als ervaren administrateur had hij een duidelijke visie: hij wilde zijn cliënten persoonlijke aandacht en maatwerkoplossingen bieden. Met deze visie als uitgangspunt begon hij zijn kantoor in de regio Uithoorn.

Al snel werd duidelijk dat deze aanpak werkte: cliënten waardeerden de persoonlijke benadering en de expertise van het team. Het kantoor groeide gestaag en er werden steeds meer diensten aangeboden.

Inmiddels is Vos Management uitgegroeid tot een gerenommeerd administratiekantoor met een brede klantenkring en een team van deskundige adviseurs en administrateurs.

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van financiële dienstverlening. Of u nu een kleine ondernemer bent of een grote multinational leidt, wij hebben de expertise en ondersteuning die u nodig heeft. Onze diensten omvatten onder andere het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van belastingaangiftes, het uitvoeren van audits en het adviseren bij fusies en overnames.

Ons team

Ons team van administrateurs en adviseurs bestaat uit zeer ervaren professionals met uitgebreide kennis en expertise in verschillende financiële vakgebieden.

Onze administrateurs zijn zeer bedreven in het beheren van financiële gegevens en zorgen voor nauwkeurige boekhouding, belastingaangiftes en andere administratieve taken. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het geven van advies op maat en het bieden van strategische oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.

Bovendien investeren wij voortdurend in ons team door middel van training en educatie, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en regelgeving in ons vakgebied. Ons doel is om onze klanten de best mogelijke financiële service te bieden en hen te helpen bij het behalen van hun financiële doelstellingen.

Onze missie

Onze missie is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige financiële diensten en advies op maat. We willen een betrouwbare partner zijn voor ondernemers en particulieren en streven ernaar om hen te ondersteunen bij het behalen van hun financiële doelstellingen. Door onze expertise en persoonlijke betrokkenheid, willen wij de klant ontzorgen en hen helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen voor hun bedrijf of persoonlijke financiën.

Onze visie

Onze visie is het vergemakkelijken en verduidelijken van de administratieve zijde van het runnen van een bedrijf. Het bijhouden van de administratie  is een belangrijke, maar vaak tijdrovende taak is, die veel ondernemers afschrikt. Daarom willen wij ondernemers helpen deze taak te vergemakkelijken door middel van geavanceerde tools en diensten die onze klanten helpen om hun financiën beter te begrijpen en te beheren.

Onze kernwaarden

Vos Management heeft een sterke set kernwaarden die onze manier van werken definiëren en ons onderscheiden van andere administratiekantoren. 

Onze kernwaarden zijn:

  • Betrouwbaarheid: We zijn betrouwbaar en integer in onze relaties met klanten, partners en medewerkers.
  • Kwaliteit: We streven altijd naar de hoogste kwaliteit in onze dienstverlening en zijn gedreven om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen.
  • Samenwerking: We geloven in samenwerking en zijn toegewijd aan het creëren van een positieve werkomgeving waarin teamwork wordt gestimuleerd en gerespecteerd.
  • Innovatie: We zijn innovatief en onderscheidend in onze aanpak en maken gebruik van de nieuwste technologieën en tools om onze klanten beter van dienst te zijn.

Meer weten ?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken met een van onze adviseurs of administrateurs? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag bij al uw financiële vraagstukken.